maanantai 12. syyskuuta 2016

Katja: Qelmin agility kuulumisia tältä vuodelta

Johan on vierähtänyt aikaa kirjoittelusta! Se ei tarkoita ettei mitään olisi tapahtunut vaan ehkä juurikin päinvastoin :D. Tässä Qelmin agility kuulumiset tältä vuodelta.

Qelmi ja Salon Koirahallin ryhmissä treenaavat Karda ja Leevi aloittivat kaikki samoista kisoista 16.1 agilityuransa. Ihan ei mennyt kaikki putkeen, eniten jännitti pysytäänkö Qelmin kanssa edes samalla radalla ja lopulta radan ainoaksi virheeksi tuli ensimmäisen riman pudotus!

Helmikuun 13. päivä kisattiin TSAU:lla ja siellä sitten tuli oikeinkin hieno nollarata ja eka luva Qelmille!

Helmikuun lopussa me kisailtiin ATT:llä ja siitä tämä video, Qelmi sosiaalisena poikana kävi vähän koittamassa tuomarin polvien joustoa :D. Onhan se melkonen vilpertti!

17.4 kisattiin taas ATT:llä ja sieltä toinen luva. Tämän jälkeen sitten kasvatettiinkin merkittävästi hylly tilastoja. Koska lahjattomat treenaa ei pätenyt meillä, tuli takapakkia keppiosaamisessa, treenien jäädessä liian vähiin. Serti ykkösistä napsahti sitten Lohjan kisoista 14.8 (tästä radasta ei ole videota). Nyt 2-luokassa ei tälle vuodelle ole mitään tavoitteita. Haaveissa siintää juoksukontaktien opettaminen Qelmille. Aika näyttää mitä siitä projektista tulee :D

Sertiruusuke poseeraus :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti