maanantai 12. syyskuuta 2016

Katja: Labbikset vesipelastaa!

Mitä kuului vepe kesään? No treenejä ja kokeita tietty. Tavoitteiden saavuttamisia ja niiden ylittämisiä toisten osalta! Tälle kesälle oli tavoitteet vepessä Pommacille nousu avoimeen luokkaan ja Qelmille vain hauskanpitoa.

Videopätkää VaVin treeneistä.

Pommacin ensimmäinen kesän vepekoe alokasluokassa meni poskelleen, kun alettiin kikkailla treeneissä liian vaikeita juttuja juuri ennen koetta ja viennissä tuli epävarmuus eikä se onnistunut lainkaan. Palasimme sorvin ääreen harjoittelemaan ja seuraavassa kokeessa 7.7 tuli ALO1 tulos pistein 97. Sitten osallistuimme 7.8 kokeeseen ja sieltä tuli toinen ALO1 tulos pistein täydet 100! Avointa luokkaa kokeiltiin yhden kokeen verran, muista liikkeistä täydet 25p, mutta viennissä Pommac ei irrottanut otetta pelastusliiveistä, jotka oli arvottu päivän vientiesineeksi, joten vienti nollille. Tarkoitus ei ollut edes osallistua, eikä juuri ehditty noita avon liikkeitäkään treenata ennen koetta. Hyvin kyllä Pommac teki siihen nähden :). Ensi vuoden alussa muuttuvat vepesäännöt, joten ensi kesänä sitten jatketaan uusilla liikkeillä.

Ja sitten se Qelmi, musta apinalapseni! Qelmille tosiaan kesän tavoite treeneissä oli vaan pitää hauskaa. Edellisen syksyn sove meni läpi vaikka vienti ei onnistunutkaan. No sitäpä samaa harjoiteltiin tämäkin kesä ja loppukesästä alkoi sujua, kun löydettiin Qelmille toimivat palkkiot ja tavat palkata. Ilmoitin sen sitten tuplakokeeseen 20. ja 21.8 alokasluokkaan. No mitä tekee Qelmi, ottaa lauantaina täydet 100p ja ALO1 tuloksen ja sunnuntaina 99p ja toisen ALO1 tuloksen ja siirtyy avoimeen luokkaan :D. On se melkoinen kakara!
 Voittajan on helppo olla vakava.
Kuva: Hanna Riipinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti