perjantai 8. tammikuuta 2016

Katja: Eetu pappa on poissa :(

Vanhin cavalierimme Eetu synt. 25.6.2005 lähti sateenkaarisillalle 23.12.2015. Eetu ehti 10,5 vuoden kunnioitettavaan ikään ja sydämen sivuääni sillä oli ollut jo useamman vuoden. Mitään ei ollut enää lääkityksenkään avulla tehtävissä ja oli aika päästää Eetu pois.

Eetu ei ollut koskaan harrastuskoira, se oli viimeisen päälle seurakoira. Näyttelyihin ei ollut asiaa, kun kives ei laskeutunut. Polvet eivät olisi kestäneet agilityä kilpailumielessä. Eetulla oli kuitenkin yksi tärkeä harrastus ja se oli Kennelliiton Kaverikoiratoiminta. Eetu oli toiminnassa mukana todella pitkään ja ehti vierailla vanhainkodeissa ja erilaisissa tapahtumissa paljon. Se palkittiin jo 2009 vuonna ansioituneesta Kaverikoiratoiminnasta. Tässä kuvassa Eetu oli vielä syksyllä 2015 MLL tapahtumassa lasten rapsuteltavana.
Posti toi meille kirjeen pian joulun jälkeen. Mieltä lämmitti tämä yllättävä kiitos Eetun työstä.
 
Marraskuun lopussa 2015 olimme vielä tekemässä tonttutemppuja Salon Mustissa ja Mirrissä ja silloin Eetulla oli vielä kova meno päällä.
 
Vahvinkin väsyy joskus ja raja tuli vastaan 23.12.2015. Tässä viimeinen kuva Eetusta ennen viimeistä matkaa. Eetu säilyy aina mielessämme <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti