perjantai 8. tammikuuta 2016

Katja: Mitä jäi käteen vuodesta 2015 ja mitä tuo 2016?

Aloitetaan A-kirjaimesta eli agilitystä tietenkin!

Pommac aloitti kisaamisen virallisissa toukokuussa. Kasvatettiin ihan kiitettävästi hylättyjen tulosten listaa. Uudet paikat vähän jännittivät ja varsinkin kepit tuottivat paljon ongelmia uusilla alustoilla. Tsaun alumiinikepit itsessään olivat myös todella hankalat. Päätettiin selättää keppiongelmaa paikan päällä ja ilmoittauduin treeneihin sinne ja sillä sitten saatiinkin keppimörkö selätettyä!
Ensimmäinen luva eli luokanvaihtoon oikeuttava tulos tuli 1-luokasta 21.11.2015 hyppyradalta.
Monissa muissakin asioissa radalla tuntui löytyvän yhteinen sävel ja seuraavissa kisoissa 12.12.2015 tuli toinen luva ja serti eli menolippu 2-luokkaan!
Nyt sitten odotellaan ekoja 2-luokan kisoja 16.1.2016. Siitä on hyvä aloittaa uusi vuosi ja uudet kujeet :D. Ehkä tavoitteena 2016 vuonna on nousta 3-luokkaan Pommacin kanssa ;)

Lainakoira Nastan kanssa aloitettiin kisaaminen 7.11.2015 Lohjalta ja ekoista kisoista tuli ensimmäinen luva. Seuraavat kisat olivat 21.11.2015 Tsaulla ja sieltä sitten napsahti toinen luva ja serti eli Nastakin nousi 2-luokkaan. Tässä video Tsaun kisoista.
Qelmin agility uran aloitus jäi nyt sitten 2016 vuoden puolelle. Monien tassujen loukkaamisten ym. myötä, mutta ei se mitään, kyllä me ehditään vielä.

Noutojutuista jäi tietty parhaiten mieleen Qelmin taippareiden läpäisy. Sitten vetäydyttiinkin treenaamaan hallintaa. Ehkä ensi kesänä voisi kokeilla alo-luokan koetta. Pommac ei läpäissyt taippareita toisellakaan yrittämällä, voi olla että se saakin keskittyä muihin lajeihin, kuten agilityyn ja vesipelastukseen :)

Vesipelastuksessa molemmat labbikset Pommac ja Qelmi läpäisivät soveltuvuuskokeen. Siitä jatketaan kun keväällä vepe kausi alkaa taas. Pommacin tavoite on läpäistä alokasluokka ensi kesänä. Qelmi saa treenailla huvin vuoksi :D

Keväällä aloitetaan labbisten kanssa myös toko kurssilla. Katsotaan miten se laji vie mennessään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti