sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Ida: Kisaurakka TSAUkkilassa 26. ja 27.9. :)

Sitten on TSAUn syyskisat ja piirimestikset takanapäin! :) Täytyy sanoa että vaikka oli tosi kiva viikonloppu niin kyllä noi kaksi päiväiset kisat ja aamusta iltaan reissussa vie kaikki mehut, alkuviikko on lähtenyt aika koomaisena käyntiin.

Lauantaina mulla oli siis Brucelle 2 agirataa, Murulle 3 agirataa ja 1 hyppäri ja Roxylle 2 agirataa ja 1 hyppäri. :) Bruceen ei voi olla kun tyytyväinen! Tosi kivalla draivilla kulki taas! Eka radalla oli tosi vaikea keppikulma ykkösluokkalaisille ja siitä me tietty otettiin keppivirhe, jostain tuli myös toinen vitonen, siitä en ole varma että mistä, ehkä tuli kepeiltä molemmat? Muuten siis puhdas rata :) Kontaktit oli hyvät ja muutenkin oli tosi kuulolla. Toisella radalla sit tehtiin nolla rataa kolmanneksi vikalle esteelle asti.. Ja sitten ohjaaja sössi. Koira oli tehnyt hyvän radan ja takana oli jo hyvät kontaktit ja onnistuneet kepit ja sitten loppu oli mutkaputki-hyppy-hyppy ja enkös mä pistänyt jalkaa toisen eteen, että ehdin tekee persjätön putken jälkeen ja ohjasin huolimattomasti huitasten eli koira putkesta ohi! Siitä sitten harmillinen vitonen siltä radalta. Mutta eipä ollut koirassa moittimista, niin hyvää rataa teki muuten! :) Tässä kohtaa harmitti myös se että olin ilmonnu vaan kahdelle radalle, tolla dravilla olis menny kolmaskin ja olisi voinut tulla se vika nollakin.. ;)

Murulle nämä olivat ensimmäiset viralliset kisat ja ensimmäinen käynti TSAUn hallissa. Tein ennen ekaa rataa ja muiden ratojen välissä ulkokentällä Murulle vaikeita asioita eli keppejä ja puomia, sain palkattua niistä tosi hyvin! Murua ei uusi halli ja meteli haitanneet lainkaan, oli kuin olisi aina ollut kisaamassa siellä. Kaikilta radoilta tulokseksi tuli HYL, mutta oli erittäin tyytyväinen Murun menoon. Yhtään rimaa ei tullut alas koko viikonlopun aikana! Se on Murulle aika tyypillinen virhe kotihallilla. Kepit meni yhdellä radalla ekalla oikein ja puomi oli kahdella radalla tosi hyvä! On se mukava pieni tulikärpänen!

Roxyn lauantain radat aiheutti taas vähän harmistuneisuutta ja pohdintoja. Se ei jotenkin ollut lainkaan oma itsensä.. Eka rata oli hyppäri ja siitä saatiin just inan alle ihanneajan nolla (-0,06). Oli kyllä vähän perässä vedettävä koira.. :( oltiin sillä viidensiä ja LUVA meni just ohi suun kun sen saivat 2., 3. ja 4. koirakko. Kaksi agirataa sit hyllytettiin sillä että kepit kosahti ja lähdettiin vikan hypyn kautta pihalle. Entiedä että mikä oli vauhdissa ja kepeissä vikana kun Roxy kuitenkin oli muuten tosi kivalöa fiiliksellä ja ulkona tehtiin sikanopeella vauhdilla keppejä ja puomia ym.. :)

Lauantain jälkeen oli siis vähän ristiriitaiset tunnelmat ja sunnuntaina oli aamulla tosi vaikee saada fiilistä kohdilleen. Onneksi Maisan kanssa kisaaminen on aina kivaa ja Veera tuli jo heti aamusta paikalle joten ne kaks piristi mua kummasti. :) Maisalla ja mulla oli siis kaksi kolmosten rataa, mitkä samalla oli yksilöpiirimestis-radat. Agirata oli sika hyvä!! Kaksi harmittavaa rimaa tuli alas mutta muuten tehtiin hienoa 0-rataa! :) Alla videolla se. Hyppäriltä tulikin sitten vähän sähläys HYL.


Joukkueet alkoi makseilla ja meidän joukkueen maksit hyllytti kaikki, niistä ei sit varmaan olekaan sen enempää kerrottavaa.. :D

Minijoukkueessa mulla oli siks kolme koiraa. Ekana radalle pääsi Muru-murmeli. Muutamat kalastelupelastelut mutta maaliin päästiin tuloksen kera! Eli 10 kielloista. Mut mikä parasta: lähtö hyvä, keinu hyvä, keinun jälkeinen paniikkiohjaus toimi, kepit hyvät, puomi hyvä! Ja edelleenkään ei yhtään rimaa alas! :)

Seuraavana radalle tuli Bruce ja hyllytettiin kun mentiinkin sit putken sijaan pituus uusiksi... Muuten tietty puhdasta ja hyvää rataa! :D Hieno B!

Kolmanneksi radalle pääsi Roxy ja olin lauantain ratojen jälkeen vähän plaah-fiiliksellä.. mutt täysin turhaan! Rox oli oma itsensä ja rata oli hyvä! Kepitkin toimi hyvin ! :) Yksi hyppy mentiin ensin ohi eli tulokseksi vitonen.

Katja ja Otto oli joukkueen ankkurina ja heille tulikin sitten 0-tulos eli joukkueemme sai tuloksen ja siten 4.sijan!! :) Tässä video mini ja medi joukkueista:


Sunnuntaiseen olin kaikenkaikkiaan todella tyytyväinen! Koirat olivat hienoja! ♡ Ensi vuonna taas uudestaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti