sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Ida: SWATin seuramestikset 3.10.'15 :)

South West Agility Teamin seuramestikset kisattiin lauantaina 3.10. Kiskon agilityn järjestämien episten yhteydessä. Osallistuin itse Zian kanssa mölleihin, Maisan, Brucen ja Roxyn kanssa avoimeen. Tuomarina oli Suvi Reini ja radat olivat kaikki tosi kivoja, starttiluokkakin näytti niin hauskalta että vähän harmitti ettei mulla ollut siihen koiraa. :p

Mölliratana oli hyppäri mikä koostui 15 esteestä ja Zia meni niin pätevästi! :) Tulokseksi meille tuli rimanputoamisesta vitonen ja sillä kokonaistulostem 4.sija ja SWATin seuramestaruus 2015! :) Zialla oli kaikkein nopein rata koko luokassa :)

Avoimen radalla oli 17 estettä, kaikki kontaktit ja kepit löytyi myös. Maisalle eka radalta tulokseksi HYL, toisena esteenä ollut keinu ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan joten otettiin alusta uudestaan. Toisella kierroksella tehtiinkin sitten 0-rata ja sijoituttiin toisiksi :)

Pikkupiskit yllätti kaikkein eniten ja menivät molemmat todella hienosti! Roxylle molemmilta radoilta nolla ja mikä parasta me parannettiin toka radalla aikaamme 4 sekuntia!! :) Aika pähee pikkupiski. ♡ oli tosi hyvä vauhti päällä! Brucelle eka radalta nolla ja tokalla lähdin kääntämään kepeiltä liian aikaisin ja siitä siis vitonen. Loppu tuloksissa Roxylle 1.sija ja SWATin seuramestaruus ja Brucelle 2.sija! :)

Hienot murut ♡
Tämän viilon torstaina oltiin myös Jaakkolan Tiinan superkivassa koulutuksessa! Ihan huippuhauskan radan oli Tiina tehnyt. Mulla oli kaksi paikkaa, alun perin Raisalle ja Maisalle, mutta koska Raisa ei ole tehnyt vielä täyspitkää treeniä kynsijutun jälkeen, päätin jakaa toisen paikan Raisalle ja Brucelle. :)

Raisa oli ihan super!! Kyllä on tauko ja naksuttelupiiperrykset tehny sille hyvää! Pikku reikäpää oli tosi hyvin kuulolla, kääntyili hienosti ja keskittyi hommiin! Putkijarru toimi, pakkovalssi toimi, flippiä kokeiltiin ekaa kertaa ja sekin saatiin toimimaan! :) Sikamakee pikkupiski.

Maisa oli UPEA! Kaikki mitä suunnittelin tekeväni radalle toimi! Lopuksi juostiin rata nollana läpi ja se tuntuikin niin hyvältä! :) pikkumies Bruce oli myös taitava, sen kanssa on viime aikoina ollut tosi kiva mennä :)

Nyt tulee parin viikon tauko epiksistä ja kisailuista ja täytyisi suunnitella loppuvuoden menot ja meiningit. :) Seuraava postaus varmaan tulee olemaan Maikun taippareista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti