maanantai 5. lokakuuta 2015

Katja: Agilityä mestaruustasolla :D

Syys-lokakuussa kisattiinkin sitten agilityssä!

19.9 oli omalla hallilla Kiskon Agility ry:n seuramestaruuskisat. Osallistuin niihin Oton kanssa minien avoimeen luokkaan, Bruno lainakoiran kanssa medien avoimeen luokkaan, Pommacin kanssa maksien avoimeen luokkaan ja Qelmin kanssa maksien mölliluokkaan.

Otosta tuli minien avoimen luokan seuramestari. Se voitti tuon pystin viimeksi vuonna 2013 ja mehän lopetettiin kisaaminenkin jo sen kanssa, mutta nyt se tuntuu olevan paremmassa kunnossa kuin silloin kun päätin lopettaa agilityn. Siispä Otto kohta 9v. on nyt päässyt vähän agsailemaan!
Brunosta tuli medien avoimen luokan seuramestari. Oikein hienosti meni minunkin kanssa. Oikeastaan osallistuttiin kisoihin lähinnä siksi, että saadaan vähän treeniä yhdessä ennen Varsinais-Suomen piirinmestaruuskisoja.
Pommacille tuli hylly, kun irtoili vähän turhankin hyvin esteille ja tehtiin vähän ylimääräisiäkin :D. Qelmi teki nollaradan, mutta aika ei riittänyt seuramestariksi.

27.9 sitten kisattiin Varsinais-suomen piirinmestaruuksista agilityssä. Meillä ei vielä yksilökisoihin ole asiaa, kun Pommac kisaa vasta ykkösissä ja Otto on sen verran veteraani, että sen ei tarvitse jaksaa juosta enää montaa rataa päivässä. Siispä mentiin South West Agility Teamin porukalla kisaamaan joukkueina. Onnistuttiin lainakoirilla saamaan kaikkiin säkäluokkiin joukkueet. Mitään mainittavia tuloksia ei tullut, mitä nyt mini joukkue sai kuitenkin tuloksen ja oli 4. Muissa joukkueissa sitten tulikin hyllyjä. Mun lainakoirista pari ei oikein ollut sillä fiiliksellä et tehtäis yhdessä rataa, toiselle tuli mammaa ikävä ja lähti kesken radan etsimään omistajaa ja toinen keksi kentällä muuta paljon mielenkiintoisempaa tekemistä :D. No eipä kyllä montaa kertaa yhdessä ehditty treenailla, että ei voinu kuin nauraa noiden tempauksille! Pommac hyllytti mun myöhässä olleen ohjauksen takia väärälle esteelle, Otto teki jopa alle ihanneaikasen nollan ja Nasta lainakoira inan yliaikasen nollan. Olihan kokemus ohjata sama rata viiden eri koiran kanssa ja jonkun verran tuntui jaloissa seuraavana päivänä!

3.10 oli vuorossa South West Agility Teamin seuramestaruuskisat omalla hallilla. Osallistuin ekaa kertaa mun treeniryhmissä treenaavan saksanseisoja Juran kanssa kisoihin maksien starttiluokassa. Kiitokset vaan Maijalle koiran lainasta, kyllä siinä on koira mun makuun. Pikkusen hullu, silleen hyvällä tavalla! Jurasta tuli sitten maksien starttiluokan seuramestari.
Ihan hyviä ratoja oli muillakin koirilla. Qelmillä tippui yksi rima, Otto sai puomin alasmenolta vitosen ja no Pommacin kanssa meni vähän treenaamiseksi kontakteilla :D. Mutta se ei haitannut lainkaan, koska käytiin edellisenä päivänä ATT:lla epiksissä ja teki siellä huippuhyvän nollaradan ja oli myös superpätevä Jaakkolan Tiinan koulutuksessa menneellä viikolla.

Seuraavat tavoitteet onkin sitten taas eri lajissa, jännityksellä odotetaan ensi viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti