torstai 8. lokakuuta 2015

Veera: Kisoja kisan perään

Hiphei! Koeviikko selätetty ja elämä myös muun kuin koulukirjojen kanssa on taas mahdollista, jes! Parin viikon aikana ollaan pyöritty samat tapahtumat, joista Ida ja Katja jo kertoilivatkin. 

Piirimestiksissä juoksin Martan kanssa yksilöt ja lisäksi Aapeli pääsi kirmaamaan joukkueradan. Kummatkin apinat oli niiin päteviä etten kestä! Yksilöradat oli kumpikin tosi kivat. Martta aloitti hyppärin tosi vauhdikkaasti ja meni hirmu hyvin. Puolessa välissä tuli kuitenkin joku ajatusvirhe ja M pujahti putkesta mun selän takaa hypyn väärälle puolelle. Tämä oli tosi outo virhe, koska mun ohjaus oli (kerrankin) oikeesti oikeessa kohdassa oikeeseen aikaan, eikä Martta muutenkaan ikinä tee tollasta. No, siitä tuli HYL, jonka jälkeen vähän lopetin ohjaamisen ja loppuun tuli muutama pidempi kaarros ja väärä tie. Hyvä rata anyway. 

Agilityrata menikin sitten ihan pipariksi. Alku oli taas hyvä, ensimmäiset neljä estettä. Sitten kepit ei löytynyt, rima tippui ja puomistakin piti juosta ohi. No, tästähän meni pasmat ihan sekaisin enkä ehtinyt tehdä edes valssia puomin jälkeen ja olin väärässä paikassa. Loppurata jätettiinkin kesken ja juostiin maalin kautta pois. Ei se aina vaan toimi :D 

Yksilöratojen ja omien joukkueratojeni välissä oli yli neljä tuntia taukoa. Hyvä aika siis opetella markkinatalouden ja finanssipolitiikan käsitteitä! Jippii! 

Medi-joukkueesta puolet koirista oli mulla, Aapeli ja Martta. Videon voi katsoa Idan edellisestä postista :) Kummatkin lapsoset olivat niiin hyviä, että saa kyllä olla tyytyväinen. Martta oli ensimmäisenä, ja päästiin nollana loppusuoralle asti, jossa oli liian houkutteleva ylimääräinen este, joka piti tietysti noukkia mukaan. 

Aapo taas bongasi keppien sijaan A-esteen. Sinänsä ei yllätä, onhan se hälle rakas juttu. Renkaalle asti kummatkin kuitenkin menivät saman radan ja päätin kellottaa eroja. Noiden kahden eteneminen nimittäin näyttää niin erilaiselta! Martta tuntuu hitaalta mutta videolla näyttää menevältä, Aapo taas tuntuu nopeammalta ja näyttää hitaammalta. Renkaalle asti sama pätkä oli kuitenkin sadasosalleen sama! Suuria eroja siis ei pääse syntymään :D 


Koeviikon keskellä Alma pääsi Tiinan supervalmennukseen. Pikku hiljaa alkaa löytyä oikea rytmi ja fiilis tehdä A:n kanssa. Niin hyvä fiilis kun se kulkee niin kivasti ja tuntuu hyvältä <3 

Radan alussa oli mojova putkijarrun paikka, ja olin varma ettei tule mitään. Alma kuitenkin kuunteli joka kerta ja kääntyi todella hienosti. Myös flipit olen todennut toimivan tuon kanssa tosi hyvin, varsinkin nyt, kun itse tiedän miten ne toimii sujuvasti :D 
Lisäksi uutena kummallekin tehtiin kapai(?)sokkareita. Tai siis ehkä joskus olen vahingossa johonkin väliin tehnyt, mutta tietämättä. Sekin tuntui toimivan, vielä kun saa oman kropan toimimaan. 

Sitten päästiin vielä tykittämään suoraa loppupätkää, jossa pari kertaa olin jokseenkin myöhässä, niinkuin videolta näkyy :D Pikkulahnan kanssa joutuu tosissaan juoksemaan, että ehtii ajoissa seuraavaan paikkaan. Ja kyllähän se taitaa vähän mun liikkeestä kiihdyttääkin. 

Videolta näkyy myös miten A tarjoaa 2o2o:a joka väliin. Muutenkin Anselmilla on mun mielestä jo kivasti tullut estefokusta ja omaa päättelykykyä eri tilanteissa. Ja taas Tiinan kelpienäkökulmasta katsotuilla ohjeilla päästään vähän pidemmälle :)

Tässä vielä kooste tuosta treenistä:

Viikonloppuna kisattiin vielä SWATin omat mestikset. Kummatkin A:t ja Martta pääsi juoksemaan pari rataa jokainen. Tuomaritäti-Suvi oli tehnyt tosi kivat radat, ja Alman kanssa saatiin taas aihetta mitä opetella. Nimittäin putkijarru. Ensimmäisellä kerralla siitä ei ollut tietoakaan ja toisella kerralla jo liikaakin. Kultainen keskitie siis oli hiukan hakusessa. 

Alma eka startti:

Alma uusinta:

Martta ja Aapo pääsi avoimeen luokkaan, jossa sielläkin oli kiva rata. Kummatkin painoivat riistapukin hetsaamina oikein hienosti. Martalla tuli muutama rima alas kummallakin radalla, samasta käännöksestä. Joku käden heilautus liekö ollut väärään aikaan.
Aapeli veteli kaksi rataa puhtaasti alusta maaliin, pysähtyi kontakteille ja oli niinkin kultainen, että sai seuramestari-tittelin! <3 

Aapo eka startti:

Aapo uusinta:

Oon kyllä niin tyytyväinen, että Aapelikin nykyään tekee noin hyvin hommia. Alman tulo, maaginen neljän vuoden ikä ja tietty kokemus ja varmuus selkeesti alkaa tehota. Viikon päästä lähdetäänkin Idan kanssa meidän mereneläväisten kanssa Kirkkonummelle kisaamaan. Ootan innolla, että pääsee taas Aapon kanssa kirmaamaan oikeeseen kisafilikseen! :)

Tämä viikko ollaan pidetty agilityvapaata ja vaan oltu. Käytiin myös moikkaamassa koirakavereita Nupea, ja Milliä. Muutama räpsäsy treffeistä :)

ps. Alman jalat ei oikeesti oo noin vinot, miltä joissain kuvissa näyttää! :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti