lauantai 26. syyskuuta 2015

Veera: Kaikenmaailman kuulumisia

Tovi on taas vierähtänyt lähinnä koulun kanssa tuskaillen. Koirarintamalla ei mitään suurempia ole tapahtunut, mutta vähän kuitenkin.

Alman kanssa agilityrintamalla on tapahtunut valtavasti. Tuntuu, että pieni A on löytänyt kipinän lajiin ja löytänyt samalla turbomoottorin käyntiin. Vauhtia, mutta silti malttia löytyy jo aika kivasti! Miten onnellinen olenkaan, että tollasen paketin sain omakseni ihan sattumalta :)

Tuossa pieni videonpätkä ensimmäisestä takaaleikkaustreenistä. 
Kummatkin A:t pääsivät myös puolittamaan Anne Saviojan koulutuksen paikan. Tai no, Aapo sai rallattaa alkurallit, ja oli onnensa kukkuloilla. Alman kanssa väännettiin sitten vähän enemmän. 
Ensin tehtiin tuon näköistä aloitusta. Alma osti ajatuksen yllättävän vähällä. Pääsin kolmoshypyn taakse ottamaan vastaan, ja toimi tosi hyvin. Kun vielä oppisi joskus luottamaan ja käyttämään tällasiakin. Lisäksi harjoiteltiin viskileikkausta ja takaakiertosokkareita. Lopuksi päästiin vielä tykittämään vähän suorempaa pätkää täysillä. Oli kyllä niin hyvä koulutus taas, kiitos siitä Anne! :) Ainiin! Alma pääsi myös Annen mittatikun alle, tai no, eihän se enää mahtunut medirajoihin, joten nyt toivotaan, että jonkunlainen kasvupyrähdys vielä tulisi!

Puolivuotis-synttäreidensä kunniaksi Alma pääsi rallattamaan myös pari starttia meidän epiksissä starttimedi-luokassa. Ajatuksena oli tsekata mitä lapsonen meinaa hälinästä ja ihmismäärästä, mutta ei ongelmaa; Vauhti ja fiilis vain kiihtyi 'kisa'tilanteessa. Yllättävän hienosti Alma teki kaksi starttia ja jatkoi virheistä huolimatta. Saatiin siis juuri sitä mitä haettiinkin: fiilistä kisatilanteesta ja jatkoa treenilistalle. 

Eka startti:

Toka startti:


Ja videoista ^^ arvata saattaa, mitkä asiat pääsivät treenilistalle :D Putkesta haltuunotot ja ratahenkilöitä radalle. Seuraavissa treeneissä Katjalla olikin vielä sama ratapohja, joten päästiin tekemään niitä samoihin kohtiin. Aapokin pääsi piitkästä aikaa kunnolla esteille, vähän niin kuin viimeistelytreeninä tuleville piirinmestaruuksille, ja vetikin tosi hyvät treenit. Vielä kun itse osais niin olis oikeen hyvä paketti kasassa. 


Tosiaan jo tänään meidän koko muu poppoo on ollut kisaamassa Varsinais-Suomen piirinmestaruuksissa, ja huomenna mäkin pääsen messiin. Aapo pääsee joukkueeseen, ja Martta lisäksi yksilöihin. Katotaan mitä tulee! 

Loppuun 'muutama' kuva syksyn ainoilta aurinkoisilta päiviltä :)


3 kommenttia:

  1. Mä tulen mielellään ratahenkilöksi Alman treeneihin! ;D

    VastaaPoista
  2. Joo, täytyy ehkä ensi treenata vähemmän ihanilla ihmisillä! :D

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista