sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Ida Epistelyä 19.9.2015

Ja niin on taas yhdet SWATin järkkäämät epikset kunnialla läpi! :) Onnistutaan järjestelyissä yleensä aika hyvin, vaikka itse sanonkin, jotenkin niin mukavan rento tunnelma aina! :) Saatiin tällä kertaa kasaan 128 starttia ja luokkina oli perinteiset startti, mölli ja avoin, joskin mölli oli tällä kertaa hyppäri. Tuomarina toimi ihana Ulla Viholainen! Tällä kertaa palkinnot sponssasi Salon Koirahalli, Podunk ja SLN import.

Mini möllien palkintojenjako

Maksi möllien palkintojenjako

Mulla oli tietenkin omat ja lainikset mukana ja ensin menin mini mölli radan Sheltti Murun kanssa ja se olikin meidän toinen kertamme yhdessä aksakentällä. Muru tulee piirim-joukkueeseen kanssani eli halusin saada vähän tuntumaa koiraan. Kivasti meni, parissa kohtaa olin vähän myöhässä ja tiet ei olleet niin suorat ja nätit mutta hyvin selvittiin kuitenkin nollalla maaliin ja voitettiin luokka sekä samalla KisAn seuramestaruus! :)

Marilta lainattu kuva Murusta :)

Aputassuoppilas Zia pääsi myös hömppäämään maksi mölli radalle ja sieltä tuli ensin vähän rimoja alas, mutta uusinta kierroksella tehtiin nolla ja sillä toinen sija ja KisAn seuramestaruus! :) Zibu oli aikast pätevä pikkulikka!Avoimen radalle pääsivät Roxy ja Maisa kuin myös lainis Muru. Kaikille tuloksena hyl mutta niin tyytyväinen niiden menoon!! :) Just ne kohdat onnistui mitä epäilin ja jännäsin! Roxylla oli vauhtia ihan sikana ja sinkoili vähän vääriin paikkoihin mut se ei todella haittaa, fiilis on niin paljon tärkeempi! :) Maisalla oli eka lähdössä paikallaolo-ongelmiaja pääsikin sit sylikyydillä pois kentältä.. Tämän jälkeen kyllä sit pysyi kun liimattu! Teki hienoa rataa ja kontaktit oli tosi hyvät! Murun kanssa meni myös tosi kivasti ja yhtä väärää putkea lukuunottamatta puhtaasti läpi. Nyt tuli piirimestksiä ajatellen kiva fiilis ja hyvä tuntuma koiraan! :)

Piirimestikset kisataan siis ensi viikon sunnuntaina eli 27.9. ja SWATilta lähtee ekaa kertaa kaikkiin säkäluokkiin joukkue! Niin siistiä! :) Omat koirat ei ihan riittäneet joten onneks saatiin vähän lainiksia :D mineihin siis multa Roxy ja Bruce ja lainis Muru ja Katjalta Otto, medeihin Veeralta Aapo ja Martta ja Katjalle lainikset Nasta ja Bruno ja makseihin multa Maisa, Meteltä Ruu ja Katjalta Pommac sekä lainis Jade. :) Me kisataan Maisan kanssa siis myös yksilöissä sunnuntaina, jännnäääää! Menen myös lauantaina kisaaamaan pikkuväen kanssa eli Bruce ykkösiin ja Roxy kakkosiin ja sitten otan vielä Murunkin ekoihin virallisiin kisoihin jotta saatais vähän lisää kokemusta yhdessä ja pääsee tutustumaan uuteen halliin :)

Epiksien jälkeen käytiin vielä Veeran ja Katjan kanssa juoksuttamassa koiruleita hallin ulkokentällä ja niillä oli niin hauskaa kun sai vähän purkaa höyryjä! :)Veeran Alma 
Maisa
Snaapelit Eetu ja Roxy A:n harjalla turvassa kahjoja :)

Koko porukka :)


Näihin jänniin tunnelmiin tällä kertaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti