torstai 13. elokuuta 2015

Aapeliitää LÄGIllä & KKKlla

Aapo pääsi pitkästä aikaa kisakentille, ja vielä kahtena viikonloppuna peräkkäin! Elokuun ensimmäinen päivä vietettiin Lägillä. Idan kanssa lähdettiin jo aikaisin aamulla ykkösten radoille. Mulla oli siinä sitten viitisen tuntia odottelua ennen meidän ratoja. Siinä ehtisin hyvin tekemään Alman kanssa rauhottumistreeniä ja leikittiin myös hallissa. On se kyllä tosi hieno lapsi! 

Aapelin radat tuomaroi Arto Laitinen. Oli tosi kivat ja sujuvat radat. Ensimmäinen rata meni vähän laamailuksi. A kyllä teki mun kanssa, mutta matkalle eksyi muutama terriräyh ja pidempi kaari. Tulokseksi hiukan yliaikaa ja vitonen rimasta.

Ennen toista rataa mietin millä saisin laamamoodin pois päältä. Keksisin! Grillimakkara suoraan grillistä! Toimi oikeen hyvin! :D fiilis oli aivan eri tasoa, tehtiin yhdessä ja vauhdikkaasti koko rata. Tulokseksi 0vp, LUVA & toinen sija :)


Näiltä pohjilta oli hyvä mieli laittaa nokka kohti kotia ja seuraavan viikon kisoja Kirkkonummella. Vaikkakin edelliset kisamuistot KKK:n hallilta oli kamalat. Aapo teki kaksi estettä ja juoksi suorinta tietä A:n harjalle eikä tullut ei millään pois.. 
Tämän kertainen reissu oli suht lyhyt, sillä Idallakin oli vain kaksi rataa kakkosissa. Oli jotenkin jopa liian rento fiilis ennen startteja, ei normaali kisafiilis ollenkaan. 

Päivän radat tuomaroi Markku Kaukinen. Taaskin aika hauskat radat. Kivaa joskus, että esimerkiksi radalla ei ole ollenkaan puomia, vaan keinu tehdään kahdesti. Varsinkin meille, kun puomi ei ole ollenkaan niin kiva kuin keinu tai A-este. 
Heti alusta alkaen Aapeli oli tosi kivalla fiiliksellä kisapaikalla. Ehkä se oikeasti on aikuistunut, tai sitten se oli se makkara ;)
Ensimmäinen rata lähti tosi kivasti liikkeelle. Yhdelle hypylle mentäessä taisin hiukan peittää siivekkeen ja A bongasi A:n, teki sen hienosti loppuun asti ja jatkettiin hommia. -yhdessä- Viimeisenä oli kuitenkin okseri, joka oli Aapon mielestä väärässä paikassa, joten laskeutuminen tuli aivan rimojen päälle ja koira raukka pyöri kuperkeikkaa maaliin :/


Seuraavalla radalla tehtiin puhdasta rataa, lukuunottamatta sitä okseria, joka oli nyt hiukan jännä. Ihan ymmärrettävää. Siitä siis rimavitonen ja voittotulos! Mulla on siis yhtä rimaa vailla kolmosluokkalainen! Niin happy <3


Okseriäksidentti näytti sen verran hurjalta, että päätin aikaistaa hieronta-aikaa. Aapo saikin onneksi heti peruutusajan Minnalle. Jumissahan se oli, joten saamme nauttia viikon pari remmilenkeistä! Wuhuu! Eivaan, ilmeisesti päästiin suht vähällä, vaikka hurjalta se näyttikin :)

Toinen projektini, Almasta agilitykoira, on myös edennyt jonkun verran. Ollaan nyt aloitettu kontaktien ja 2x2 keppien naksuttelu ja fiilis tekemiseen alkaa olla kohdillaan. Myös omat fysiikkatreenit alkavat pian, jos sitten vaikka olisin jossain ajoissa! ;)

Pieni pätkä vielä pikku-A:n touhuiluista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti