lauantai 21. marraskuuta 2015

Veera: Lukiontäyteistä sairaselämää

Edellisesti postista onkin taas vierähtänyt reipas kuukausi! Niinkuin otsikosta voi päätellä, koulukiireet on vienyt suurimman osan ajasta, eikä koirapuolella ole paljon sen ihmeempiä tapahtunut. Jos nyt kuitenkin vähän tarinoin :)

Alman kanssa käytiin Jaana Karppisen alkeisrally-toko kurssi, tai no, loppupeleissä viidestä kerrasta pääsin kolmelle.. Vähän harmittaa, mutta saatiin kuitenkin homma aluilleen :) Anselmi on kyllä hauska eläin, tekee niin täysillä, oli homma mikä tahansa. Tosin kaikista kivointa oli tarjota 2o2o:a rallykylteille :D Jotakin ainakin on mennyt perille!

Yhdet kisatkin käytiin Aapelin kanssa juoksemassa Kirkkonummella, mutta niistä ei sen enempää jäänyt kerrottavaa :D Reissulla nähtiin kuitenkin Alman sukulaiskelpejä, joista toinen kisaa mediluokassa. Ehkä meidän toivo ei sittenkään ole kokonaan menetetty ;)

Muutama Jaakkolan Tiinan koulutus ollaan kanssa ehditty käydä, ja aiettä! Niin hyvät koulutukset ja niin pätevät lapset mulla! <3


Tuossa pätkää Alman menemisestä. Hehkutan nyt vielä vähän, mutta se vaan sopii niin hyvin omaan ohjaukseen, ja yhteinen sävel vahvistuu koko ajan, niin ihanaa tehdä sen kanssa!
Tuossa ^^ Tiinan radalla vastattiin Salme Mujusen takaakierto haasteeseen. Alkujaan kun näin radan, mietin jo miten vedän ranteet auki epäonnistuneiden treenien jälkeen :D Sitä ei kuitenkaan tarvinnut edes miettiä! Alma oli niin taitava pieni keepilapsi <3 Alkuun putken lähimmäinen pää veti monta kertaa aivan täysin, mutta kun oman liikkeen sai toimimaan ajallaan, niin toimii myös koira! Se on aina yhtä kiva huomata, miten pieneen ohjaukseen Alma oikeasti reagoi. Sen kanssa on kyllä oppinut niin paljon huomioimaan pieniä liikkeitä ja eleitä, joita Aapon kanssa ei ole tarvinnut edes ajatella. Aapo kun tarvitsee hiukan enemmän actionia esim. kääntymiseen :D

Toisesta Tiinan koulutuksesta ei tullut videota, mutta hieno oli sekin! Teemana oli ohjauksiin tulo ja välistävedot. Koirina mulla oli mukana A&A sekä Roope pitkästä aikaa. Kaikki yllätti jälleen positiivisesti.
Alman kanssa tehtiin uutena juttuna japanilaisia ja takaaleikkauspoikkaria pituudelle. Pätevä lapsi.
Aapo pääsi rallattamaan puolikkaan paikan verran, ja rallattikin koko radan tosi hienosti loppuun asti. Sekin on nin hauska kaveri.
Rooperoberto pääsi yli vuoden tauon jälkeen kiitämään. Hällä on ollu ongelmia selän kanssa, mutta nyt on poika parantunut, ja takaisin aksaradoilla! Ajattelin, että tauko on tehnyt kepposen, eikä tehdä muuta kuin pientä pätkää. Toisin kävi. Ropsukka veti heti ensimmäisenä radan nollana alusta loppuun ja niiin hienosti! :o Pientä hienosäätöä vaille kisakunnossa jälleen :) Tosiaan silloin vuosi sitten me noustiin kakkosiin, muttei koskaan päästy korkkaamaan niitä, joten kisainto hänen kanssa olisi kyllä katossa!

Loppuun vielä muutama treenivideo, mitä tässä ollaan ehditty mennä. Ekassa Aapeli pääsi tekemään hiukan ketschkereitä, ja toisella kummatkin A:t opettelee irtoomaan ja sen jälkeen vielä tulemaan ohjauksiin muistin vastaisesti. Ja tosiaan otsikkona rampagility; Koulun lisäksi harrastamista rajoittaa taas selkä, joka ei halua olla yhteistyössä mun kanssa.. No, toivotaan, ettei tarvitse kauhean kauaa olla juoksukiellossa sen kanssa! :)



Lisäksi voitte käydä lukasemassa artikkelin musta ja Agipointin toiminnasta täältä :)
Ja sitten meiän puuhailuista kuvia löytyy nykyään täältä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti